Lage energiekosten

U profiteert minimaal 25 jaar van lage energiekosten: bij een optimale installatie bespaar je ca. 22 cent per kWh. De rentekosten voor de investering zijn hierin al verrekend.

Verbetering energielabel

Verbetert het energielabel van uw woning en daardoor de verkoopwaarde. Vergis u niet! Een woning zonder energielabel mag niet meer overgedragen worden.

Fiscaal voordeel

Een woning voorzien van zonnepanelen is een woningverbetering. Is de aanschaf ondergebracht in uw hypotheek, dan is de rente fiscaal aftrekbaar.

Gunstige energiebalans

De hoeveelheid energie die een zonnepaneel tijdens zijn levensduur produceert, is veel groter dan dat er nodig is voor de productie en recycling van een zonnepaneel.

Geen prijsverhoging

Het CBS voorspelt ieder jaar een verhoging van 5%. Dit betekent dat een kWh over 25 jaar € 0,78 kost. Doordat u uw eigen energie opwekt, heeft u daar geen last van!

Hoog rendement

Ook als u een lening afsluit voor zonnepanelen, bent u goedkoper uit. Het rendement van zonnepanelen is zo'n 15% hoger dan de rentekosten van een lening.

100% schone energie

Uw eigen elektriciteitscentrale is 100% schoon. Dit in tegenstelling tot de elektriciteit opgewekt uit fossiele brandstoffen. Zo helpt u bij het beperken van klimaatverandering.

Geen CO2 uitstoot

Zonder zonnepanelen is de uitstoot van een gemiddeld huishouden jaarlijks zo'n 2097 kg CO2. Een huishouden met voldoende  zonnepanelen stoot geen CO2 uit. 

Groene investering

Een zonnepaneel heeft in slechts 4 jaar tijd de energie opgewekt die het nodig heeft voor de productie, de gehele levensduur en de recycling ervan. Dat is héél groen!

Stappenplan

Wie zijn wij

Zonnepaneel Totaal B.V. regelt het voor u van a tot z(on)!

De voordelen van Zonnepaneel Totaal B.V.

waarom

100% klanttevredenheidsgarantie

Wij staan voor 100% achter ons product, kennis en diensten. en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Professioneel advies

Wij luisteren naar de wens van onze klanten en geven doelgericht en professioneel advies.

De beste zonnepanelen

Wij zijn officieel AEG Zonnepanelen dealer.  Deze kwaliteitspanelen zijn het beste van het beste.